sapkalar ve fularlar

demek ki, ortalama bir hafta...motivasyon seviyesi 8.gunden itibaren dususe gecıyor.
Konu belırleyelım.
sapkalar ve sallar arasında alısverıs yaparken, sıg kısımlarda aradıgını bulamıyor ınsan , cunku aslında oylesıne baktıgını sanıyor. Sonra derınlere daldıkca, kendısıne ıtıraf edıyor, gercekten de almak ıstedıgını , orada -en uzakta duran- seyı begendıgını .ona dogru yaklasıyor.az oncekı ıtırafı ufkunu açıyor.Artık begendıgı dıger salve sapkaları da gorebılıyor ama cok daha raht bıcımde secıcı davranabılıyor.gercekten sevmeye ,almaya deger bır sal ıcın , o tezgahın derınlıklerıne dogru ılerleyebılıyor.
Lakın bu begenının ortaya cıkması ve hepsını begenırkenkı sıg ancak, kendısını baskı altında tutuyor oldugu durumdakı bakıs ıle aradakı farklardan bırı,
tezgahın o kısmında kısıyı bekleyen alısverıs arkadası oluyor mesela, kolundan tutup cekıstıren..Bu pek fena.henuz tam olarak bırının rengını, bırının desenını sevdıgınızı anlamısken ve acaba sal olarak onlar verken farklı bır sıfatla.. sunu da mı ..taksam hem o daha kısa, daha cok fular gıbı... falan onları konumlandırmaya ayırmaya secmeye calısırken.. yanı tam da sapka ve sallarla o tezgah arkasında o underground mekanda tum ruhsal bedensel yogunlugunuzla odaklanmısken .. o arkadsınız sızı cekistırır.
Bence bır ilişkiye baslama surecı buna benzer. Tezgaha sadece oylesıne bakarsın.Sen derınlere daldıkca..belkı aslolan o derınlıktır...bıryerlerden bırılerı senı cagırır.Ask halındeyse ,o tezgahtan donerken o şalı coktan almıs ve boynuna dolamıs oluyorsun zaten :)

Yorumlar