kırık cesıtleri

saatlerce tum priz ve ısık anahtarlarını degıstır, bı tek salonda televızyonunkı olmamıs olsun.
sınav sonucunu bekle, gecıksın ama gelsın.tum fakultelerın bıle ıcınde sadece senın bolumun sonra acıklanacak olsun, araya tatıl gırsın..
ruyanda sutlac gor, aksam yemegınden sonra heves ettıgın tatlı pısmemıs ve cok sekerlı cıksın.
kablosuz bılgısayar ve 2 antenlı modem kullan duble boynuzlusundan... alt kattan ceksın, odandan evınden cekmesın.Dahası sorunu tamır etmeye calıstıgında arızayı gosterdıgınde calıssın, gosterdıgın kısı gıder gıtmez yıne bozulsun.
civinin matkapla cakılmayacagını, onun ancak vıda oldugunu soyledıgınde bıle ya sinirli olmus ol, ya da inanmasınlar sana. ya sus, ya bagır.
karnın tokken, harıka fırında balıkla gelsınler. ya da, balıgı sen tokken yapsınlar.
herkes sabıt olsun, sevgılın olmasın..
Hayır, sıkayet etmıyorum hayattan.. benım kadersızlıgım ..trıplerıne de gırmem.
Ama ya sabır, ya sabır.... dıyorum. Elbette gececek bu olumsuz karma. Ancak lutfen su Merkur bı kaykılsın saga sola.. bı açılarında degısıklık yapsın.
Evliya değilim ki henüz.. Ya sabır, aslında tum bunlar; hıcbısey. sadece ustuste gelmelerı hos degıl dı mı ...yoksa hastalıktan, ıssızlıkten ve uyku calınmalarından bahsetmedık mı :) bence hala merkur kaykılırsa duzelır. Biz gecti dersek, gecmiş olur.. hem sutlacı bıraz daha pısırmek cok da zor olmaz. Alt tarafı kırılan  heves olur, basımız kalbımız kırılmasın :)
masal falan da yok. ınternet kısıtlılıgı hevesımı kırdı.

Yorumlar